We zijn weer begonnen aan een nieuwe voorstelling. De eerste repetitieweken zijn nu achter de rug. Na ‘To Be Or Not’, ‘Griezel!’ en ‘Con Amore’ werken we aan ‘Avondmaal’: een beeldende en muzikale ervaringsvoorstelling over ontheemding. Spelers en publiek zullen in een vreemde omgeving zoeken naar een nieuwe plek. Met muziek en dans wordt de leegte te gevuld.

Met een grote groep spelers met en zonder een beperking doen we voor de zomer een theatraal onderzoek, ter voorbereiding op Avondmaal. Na de zomer gaan we verder met repeteren en vanaf 15 oktober 2016 zal Avondmaal te zien zijn.

 

Categorie:
Voorstelling to Be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: