Het eerste speelweekend van alweer de derde voorstelling van onze samenwerking zit er op. Con Amore bracht ons een prachtig weekend vol met hartverwarmende en liefdevolle reacties.

Zoals die van Faduoa: “Verassende voorstelling die me met elk nieuw beeld weer wist te raken. Ik had het gevoel dat ik door een surrealistisch prentenboek heen bladerde. Genot voor het oog!”

En ook Denise had alleen maar mooie woorden: ‘’Mooi hoe alle kanten van liefde en gebrek aan/verlangen naar liefde op een ontroerende en eerlijke manier werden belicht. Ben geraakt door het pure spel.’’

Na de intense repetitieweken viel voor ons dit weekend alles op zijn plaats: muziek, licht, spel, en kostuums kwamen samen en creëerden een ‘surrealistische sprookjes wereld’. Als publiek krijg je van bovenaf een kijkje, die woordeloze wereld in. En om er dan ook niet nog meer woorden aan toe te voegen, een aantal scenefoto’s:

Onze acteurs hebben met veel plezier gespeeld en kunnen niet wachten om hun kostuums weer aan te trekken en de speelvloer uit te rollen.

Gelukkig hoeven ze niet lang te wachten en spelen we de derde en vierde voorstelling aankomend weekend. Nog geen kaartje? Reserveren kan via deze link 

Categorie:
Voorstelling to Be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: