Afgelopen weekend speelden onze acteurs de theater-atelier: ‘Home Sweet Home’ op het Witte de With-festival. Home Sweet Home is geregisseerd door Bram Legerstee en gaat over: thuis zijn, je thuis voelen en alles wat daar mee te maken heeft. Of dat nu zingend je eigen huis schoonmaken is of je thuis voelen bij je favoriete voetbalclub. De acteurs voelde zich in ieder geval helemaal thuis bij Galerie Atelier Herenplaats, al waren de zenuwen ook voelbaar.

Categorie:
Voorstelling to Be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: