Vandaag hebben we gerepeteerd met alle acteurs die mee gaan doen aan de reisvoorstelling. Een groep van wel meer dan 30 man. Dat is natuurlijk erg gezellig, maar maakt repeteren ook een stuk ingewikkelder. Een zaal is al snel erg klein. Daarnaast was voor een deel van de groep veel informatie nieuw. Des al niet te min was het een geslaagde repetitie en werd het voor het artistieke team duidelijk, dat de keuze voor zo veel acteurs een geslaagde keuze is.

Categorie:
Voorstelling to Be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: