“Donderdag ochtend was de officiële opening van het nieuwe seizoen van de opleiding: Spel/Maatwerk. Want de acteurs van Maatwerk volgen naast de voorstelling To Be Or Not ook een spel-opleiding. We zijn de dag begonnen met een groepsgesprek, waar ook Sylvia Weening bij was. Zij is hoofd-docent van de opleiding.

Met elkaar hebben de spelers en de staf terug gekeken op het lesprogramma van voor de zomer. Er was ruimte voor ieders mening en kritische opmerkingen.

Daarnaast hebben we ook vooruit gekeken. Paul heeft de plannen toegelicht en heeft aangegeven dat de staf graag naar ieders mening wil luisteren en daar rekening mee wil houden. Daarom zullen Sylvia en Rick (leer- en werkcoach bij Theater Maatwerk) met iedere speler in gesprek gaan over zijn of haar opmerkingen en dromen.
In de hoop dat deze opleiding nog beter en mooier zal worden.

Categorie:
Voorstelling to Be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: