We hadden deze week een aantal nieuwe acteurs in de groep. We willen graag ‘To Be Or Not part I’ gaan spelen met een hele grote groep. Daarom repeteerden de andere acteurs van Theater Maatwerk deze week voor het eerst mee. Deze nieuwe acteurs spelen al sinds vorige zomer het theater-atelier ‘HomeSweetHome’ en zijn hiermee ook op het Witte de Withfestival te zien op zaterdag 11 september. In de wintermaanden gaan zij aan de slag met het project ‘Griezel!’- een jeugdtheatervoorstelling onder leiding van Ferdi Janssen. (Meer weten over dit project? Klik dan hier, voor een interview met Ferdi.)

De repetitie was dus voor iedereen even wennen, maar daarom niet minder productief.

Categorie:
Voorstelling to Be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: