‘’Elke gelegenheid om een feestje te vieren moet je aanpakken”.
Dit zei onze regisseur Paul op de vraag waarom hij vandaag cake had meegenomen.
Vandaag was het zeker een feestje; we gestart zijn met de tweede repetitie-periode van ‘To be or not’. De plannen worden steeds concreter: To Be Or Not zal bestaan uit meerdere delen. Part I is een reisvoorstelling door Rotterdam en speelt vanaf 10 oktober 2015 (speeldata hieronder). ‘To Be Or Not part II’ is een zaalvoorstelling en speelt vanaf 23 januari 2016.

 

De dag werd gestart door een muziek repetitie onder leiding van onze Tim. Bijzonder was dat de sfeer direct weer voelde zoals voor de zomer. Het was net alsof er geen vakantie geweest was. Tijdens de lunch werd er bij gepraat over de vakantie avonturen en werd er van de cake genoten.
Het tweede deel van de dag werd ingevuld door choreograaf Raymond Colling. Hij zal een bewegingsstuk gaan maken dat onderdeel wordt van de reisvoorstelling. De acteurs werden in groepen verdeeld en kregen de opdracht met hun groepje iets te maken rondom een periode uit je leven. Aan het einde van de dag werden de scenes gepresenteerd en daar zitten nu al een aantal mooie scenes tussen die we zeker terug gaan zien het eindresultaat.

 

Speeldata To Be Or Not part I: 10, 11, 17, 18, 31 oktober en 1, 7, 8, 12, 13, 21, 22, 28, 29 november.
Speeldata To Be Or Not part II: 23, 24, 30, 31 januari, 13, 14, 20, 21 februari, 19, 20, 26, 27 maart.

Categorie:
Voorstelling to Be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: