De laatste repetitiedag van de eerste repetitieperiode is een feit, al was de tweede helft niet echt een repetitie. Alle acteurs en medewerkers van ‘To be or not’ en de andere acteurs van Maatwerk gingen samen naar het museum Boijmans Van Beuningen. Een museum voor beeldende kunst dat allerlei creaties toont op het gebied van beeldende kunst, toegepaste kunst en design.

Een van de vaste installaties was enorm populair onder de acteurs, omdat we er met zijn alle in konden klimmen. De installatie bestond uit een net dat gespannen was in een trappenhuis en waar je als bezoeker in kon klimmen en op kon gaan liggen. Zo kon je vervolgens liggend verschillenden videokunst projecten bekijken. Naast de mooie kunst hebben we die middag ook in de tuin genoten van zon en elkaars gezelschap. Kortom een inspirerende en gezellig afsluiting.

Categorie:
Voorstelling to Be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: