Vandaag gingen we veer verder met het voorbereiden van de derde reis repetitie. Want volgende week gaan we weer de stad in. Vandaar dat iedereen in zijn groepje bij elkaar ging zitten en alle vragen die tot nu waren langs gekomen nogmaals uitgebreid met elkaar besprak. Sommige groepjes hebben zodoende vooral gepraat over liefde andere juist over waar ze vandaan kwamen. Het doel was dat uiteindelijk de gespreksleider van ieder groepje wist, welke verhalen er allemaal waren en dat er afgesproken werd welke volgende week tijdens de reis verteld zullen worden.

Categorie:
Voorstelling to Be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: