Vandaag hebben we het idee van de reis even los gelaten en zijn door gegaan met de improvisaties in stilte. Paul heeft een aantal concrete situaties gecreëerd zoals een dokter die patiënten uit een wachtkamer haalt en een gezin dat samen aan tafel zit. Deze improvisaties werden afgewisseld met muzikale improvisaties op onder andere de piano, marimba en dwarsfluit.

Wanneer je de acteurs zou vragen wat het allerleukste was vandaag, dan zal het antwoord in de meeste gevallen het taarten gevecht na de repetitie bevatten.  In de repetitie gaf Paul namelijk de opdrachten om een aantal acteurs met hun gezicht in een taart te duwen. Zodoende dat er na de repetitie een groot slagveld vol slagroom en cake ontstond.

Categorie:
Voorstelling to Be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: