Vandaag zijn we verder gegaan met de gesprekken die we gisteren zijn gestart. Het verschil met gisteren is dat de gesprekken niet alleen tussen de acteurs plaatsvonden. Er werden een aantal medewerkers van het rcth die op dat moment in het pand waren van hun werkplek geplukt en gevraagd mee te doen. Niet wetend wat hen te wachten stond bevonden ze zich opeens in een gesprek over liefde en afscheid. Onze medewerkers vonden de vragen confronterend, maar tegelijkertijd erg mooi. ‘’Een ervaring die je even ontregeld omdat je dit niet verwacht. ‘’

Bijzonder is de openheid waarmee de acteurs de vragen beantwoorden, waardoor de gasten (onze medewerkers) ook gestimuleerd werden open en eerlijk antwoord te geven op de intieme vragen. Na iedere vragenronde maakten onze acteurs muziek, zo werd er bijvoorbeeld een liefdevol lied over of voor ‘mama’ gezongen.

Categorie:
Voorstelling to Be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: