Vandaag hebben we heel anders gewerkt dan de afgelopen repetities. De stille fysieke improvisaties werden ingeruild voor persoonlijke gesprekken. De acteurs werden in groepen van verschillenden groottes verdeeld. Die groepjes omschrijft Paul als kleine gemeenschappen. Die gemeenschappen kregen de opdracht om ergens op een bepaalde plek van het pand te gaan ‘wonen’. In die ruimtes moesten ze twee vragen met elkaar bespreken:  ‘Waar kom je vandaan?’ en ‘Waar ga je naar toe?’

Op de helft van de repetitie kwam iedereen weer bij elkaar en gingen de acteurs per groep aan een tafel zitten om vervolgens de vragen met Paul te bespreken. De resultaten waren erg mooie persoonlijke en indrukwekkende verhalen en voor we het wisten was de repetitie alweer voorbij.

Categorie:
Voorstelling to Be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: