De reis is begonnen. Letterlijk, vandaag gingen we op reis met alle acteurs. We repeteerde op straat, in de tram, de metro, op een kunstwerk en zelfs bij het Leger des Heils. Kortom we ging door heel Rotterdam. Eén van de ideeën is om uiteindelijk To Be in de stad spelen. Het publiek reis met ons mee ziet de stad als podium. Vandaag was het de eerste keer dat we op locaties gingen repeteren, zo testen we dit concept uit als het ware.

Dit leverde prachtige momenten op zoals een zang improvisatie in de metro waar alle voorbijgangers even bleven stil staan. Of een krachtig beeld recht voor het nieuwe Centraal Station. Naast dit soort ideeën zijn er natuurlijk ook genoeg plekken en ideeën die niet bleken te werken en dat maakt dat het concept ontwikkelt en dat er weer nieuwe ideeën ontstaan.

Voor nu is besloten dat we zeker nog niet klaar zijn met het spelen in de stad en verheugen de acteurs zich om volgende week weer te repeteren in de buitenlucht.

Vandaag repeteerde we de hele dag op locaties door heel Rotterdam. 

Categorie:
Voorstelling to Be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: