Aan het begin van dit repetitieproces werkten we vooral met hele abstracte situaties waarbinnen geïmproviseerd werd. De afgelopen week zijn deze situaties steeds concreter geworden. Zo is er geïmproviseerd met het gegeven van trouwen, verschillende combinaties van acteurs, man-vrouw, man-man, vrouw-vrouw, lieten zich door een andere acteurs zegene, zodat er een intrigerende carrousel van koppels ontstond die zich keer op keer lieten zegenen. Een krachtig beeld.

Later op de dag kwam er nog zo een hele concrete situatie voorbij: een strandscène. Dit beeld werd simpel gecreëerd door acteurs die in hun badkleding liggen te zonnen in de warmte van de theaterlampen. Acteurs met en zonder een beperking lagen als stelletjes naast elkaar; een rustgevend beeld.  Zo worden concrete situaties ingezet om de onderliggende betekenis van de voorstelling te vertellen.

Er zit een scene in To be or not waar ze op het strand zijn.

Categorie:
Voorstelling to Be
Tags:
, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: