We zijn ondertussen al vier weken bezig en dat merk je. De groep kent elkaar steeds beter en ze durven elkaar uit te dagen op de vloer. In een gevecht durven mensen hun grenzen op te zoeken, de een natuurlijk meer dan de ander. Maar ook tijdens intiemere scènes is iedereen meer op zijn gemak. Waardoor ook Paul steeds grotere uitdagingen kan aangaan en dat werpt zijn vruchten af.

Vandaag werd weer veel aandacht besteed aan muziek, naast de piano en allerlei slaginstrumenten is ook zang een groot onderdeel van de muziek. Aan de hand van bestaande muziekstukken wordt er met zang geïmproviseerd. Zo werd er vandaag gebruik gemaakt van ‘Die Zauberflöte’ van Mozart. Aan de hand van deze muziek werd er gezongen met niet bestaande teksten. Zo ontstonden er mooie en grappige aria’s van ‘jabbertalk’.

Categorie:
Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: