De derde week is alweer voorbij en deze sloten we af met een openbare repetitie. De dag werd gestart met een muzikale repetitie, waarin werd geïmproviseerd met zang, piano en allerlei verschillende soorten trommels. De groep verdeelde zich in kleine groepjes en maakten zo in hele verschillende samenstellingen muziek.

In de middag ging Paul verder met de hele groep. Er werd weer geïmproviseerd met de zelfgemaakte poppen, maar er waren ook hele fysieke contact improvisaties. Waar iedereen op zijn eigenmanier een weg in vond.

Aan het einde van de dag was de openbare repetitie en er was dus voor het eerst publiek bij de improvisatie. De acteurs lieten zich daardoor niet van de kaart brengen, net als iedere repetitie zorgde ze voor een serene en intieme sfeer. Een moment wat mij bij is gebleven is:  het moment dat alle acteurs met een wit masker deze af deden op het moment dat ze oog in oog stonden met iemand uit het publiek. Het publiek zorgde voor een nieuwe dementie in deze repetitie en gaf ons als makers veel nieuwe informatie om over na te denken.

Categorie:
Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: