Zoals iedere keer start Paul ook deze repetitie vanuit een slaaphouding. Maar anders dan de afgelopen weken hebben de acteurs nu allemaal een pop naast hen liggen. Een pop die ze in de afgelopen weken zelf gemaakt hebben.

De poppen staan centraal gedurende de repetitie. Zonder tekst maar met allerlei geluiden en bewegingen blazen onze acteurs hun poppen leven in. Het zijn vandaag de poppen die liefhebben en ruziemaken met elkaar.

Naast poppen dragen een aantal van onze acteurs ook voor het eerst een masker. Op het begin is dat een beetje eng, maar al snel raakt iedereen aan gewend. Zowel diegene die het masker dragen als diegene die er naar kijken

De acteur achter het masker wordt een mystiek personage en is intrigerend om naar te kijken. Ook zorgt het masker er voor dat de pop nog meer een eigen leven gaat leiden.

Categorie:
Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: