Vandaag repeteerde de groep van ‘To be or not’ zonder Paul en zodoende werd er zowel in de ochtend en de middag op allerlei manieren muziek gemaakt.

In de ochtend ging Mirthe Dokter, een van de actrices van ‘To be or not’ aan de slag met zang. Zij heeft allerlei bewegingsoefeningen gecombineerd met stem en zang oefeningen. Daarnaast heeft ze de groep een bijzonder lied aangeleerd, het is namelijk een lied in een taal die niet bestaat.

In de middag ging Oscar Alblas ook een van de acteurs van ‘To be or not’ aan de slag met de groep acteurs. Hij ging onder andere verder met het lied dat Mirthe had bedacht, alleen concentreerde hij zich niet op de zang, maar op de begeleiding van het lied. Alle acteurs kregen verschillenden instrumenten en samen werd er zo een begeleiding gecomponeerd.

Kortom een vrolijke en muzikale dag!

Categorie:
Geen categorie
Tags:
, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: