De ochtend stond zoals iedere donderdag in het teken van werken met poppen, de acteurs zijn vandaag begonnen met het maken van een pop van papier-maché. De mogelijkheden zijn eindeloos en de poppen verschillen dan ook enorm. Zie het fotoalbum voor een klein voorproefje.

In de middag ging de groep repeteren met Paul. Zoals de improvisaties in de eerste repetities vooral ontstonden vanuit liggen, ontstonden ze vandaag vanuit zitten op een stoel. Er werd op stoelen geklauterd, gegooid en nieuwe ideeën ontstonden zo. Vandaar dat één stoel deze repetitie het helaas niet overleeft heeft.

Leuk om te zien was vooral de improvisaties waarin de groep intiem moest samenwerken. Ze werkte als een groep samen om als één geheel langzaam  naar de ene kant van de ruimte te komen. Door dit soort improvisaties is te zien dat deze groep acteurs iedere dag een beetje groeit.

Elisabeth (dramaturg)

Categorie:
Geen categorie
Tags:
, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: