Dat was alweer de vierde repetitie. In de ochtend zijn de acteurs weer aan de slag gegaan met muziek. Ditmaal onder leiding van zowel Tim als Oscar, beide zijn namelijk ook muzikant. In dit deel van de repetitie hebben de acteurs geïmproviseerd met zang, maar ditmaal ook met allerlei verschillende instrumenten.

In de middag ging Paul met de acteurs werken. Hij heeft de spelers vandaag vooral gevraagd om met verschillenden attributen te improviseren en deze attributen te behandelen alsof het de eerste keer is dat je ze ziet. Zo werden stoelen niet gebruikt om op te zitten, maar om mee te dansen, te gooien of je onder te verstoppen. Hetzelfde geldt voor tafels maar ook appels. De acteurs onderzochten de attributen op allerlei nieuwe manieren, waardoor er bijzondere beelden ontstonden

In het tweede deel van de repetitie vroeg Paul de acteurs om bij elkaar op schoot te gaan zitten, Daarna werd dit langzaam uitgebouwd zodat acteurs uiteindelijk bij elkaar in de armen lagen. Ik vond dit mooie, maar ook erg intieme taferelen dankzij de totale overgave van alle spelers. Hopelijk kunnen jullie er een beetje van mee genieten dankzij onderstaande foto’s.

Elisabeth (dramaturg)

 

Categorie:
Geen categorie
Tags:
, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: