De eerste repetitie week zit er al weer op. Vandaag stond vooral in het teken van muziek. De ochtend begon dan ook met een repetitie gegeven door Tim Hammer. Naast dat hij een van de acteurs is in ‘To be or not’, is hij ook een ervaren muzikant. Samen met Tim heeft de groep gewerkt aan het op allerlei manieren creëren van muziek. De een is muzikaler dan de ander, maar muziek bindt en dat blijkt. Want wanneer wij (ik en Paul die er in de ochtend niet bij waren) een kleine compilatie te zien krijgen van Tim’s repetitie, zien we een sterke groep, die enorm op elkaar is gespeeld. Bijzonder vind ik het vooral wanneer Tim op de piano speelt, en de rest van de groep de opdracht krijgt te improviseren met zang. Zo hier en daar was er een valse nood te horen maar door hun concentratie en de manier waarop ze elkaar in de gaten hielden, ontstonden er prachtige momenten die wel ingestudeerd leken.

Het tweede deel van de repetitie heeft Paul verder gewerkt aan de improvisaties rondom slapen en wakker worden. Daarnaast heeft hij de poppen die de acteurs donderdag hebben gemaakt ingezet in de repetitie. Paul vroeg de acteurs ieder zijn eigen pop te bespelen alsof hij of zij die pop was. Dat gaf natuurlijke hilarische beelden, maar ook hele mooie en lieve beelden. Zie de foto’s voor een kleine impressie.

Elisabeth (dramaturg)

Categorie:
Geen categorie
Tags:
, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: